Prøv at trække frem og tilbag i slideren under billedet for før og efter billeder af behandling.

Før behandling
Efter behandling

Skader limen mine øjne eller øjenvipper?

 

Lash Extension - efter behandling 1 øje

Her ses øje med vippe extensions efter behandlingen er færdig.

Selve limen som din vippetekniker bruger er udviklet netop til lash extensions så den skader eller ødelægger ikke. Dog skal det siges at vi altid anbefaler man får lavet en allergi test før man får sat extensions på da man kan have allergi over for carbon black eller akrylater måske en anden form for allergi. Du kan få lavet en test før din tid hos os og få testet om du eventuelt kan have en allergisk reaktion, dette sker dog kun i de mest sjældne tilfælde og hvis du allerede ved nu du er allergisk så kan vi bruge en anden type lim end normalt. Dette forudsætter dog bare at du skal være opmærksom på at holdbarheden bliver sat ned og du skal have genopfyldning før end normal tid. Efter behandlingen kan det ske at man kan få lidt rødmen i øjet men dette sker kun hvis du har rigtig sarte øjne og går oftest værk efter nogle timers tid. Det er vigtigt du husker på at stort set alle kosmetiske produkter kan give en allergisk reaktion hvis du ikke kan tåle det. Derfor er det altid en god ide med en allergi test så undgår vi helt at komme ud i dette scenarie.

Må jeg godt gå ud og bade med Lash Extension?

Du kan tage det helt roligt, vores extensions og lim er vandfast efter tørringstiden. For det meste anbefaler vi du venter cirka 6 timer før du påfører vand på dine vipper efter du har fået lavet extensions eller genopfyldning. Når du har været i bad og skal du sørge for at tørre din vipper ved let at duppe med håndklædet. Når du mener du er nogenlunde tørre kan du bruge børsten til dine extensions og så er de klar igen. Det er vigtigt du får vasket dine vipper med vipper shampoo dette gør at vi kan forebygge dannelsen af blefaritis eller betændelse.

Før behandling
Efter behandlingKan jeg få nye extensions samme dag som jeg får fjernet mine gamle extensions?

Her ses vores behandling af Mette som ønskede naturlige smukke lash extensions.Vi anbefaler ikke at man påsætter nye extensions sammen dag da gel removeren sidder i op til 24 timer efter i øjenvipperne. Dette gør at hvis man satte nye på ville det forringe hvor længe dine extensions ville holde. Så hvis du allerede nu ved du skal havde fjernet gamle så book en tid allerede nu til dagen efter så du kan få sat nogle nye på dagen efter.

Kan jeg tage min makeup på efter påsætningen?

Vi fraråder stærkt at man tager makeup på før der minimum er gået 10 timers tid da limen i sig selv skal sætte sig helt. Når du tager makeup på skal du huske på at det kan sætte sig i limen og ødelægge den. Limen er først helt hærdet efter 1 døgns tid så vi anbefaler du venter.

Før behandling
Efter behandling

Hvad kan jeg gøre selv før og efter mine Lash extensions behandling?

Som udgangspunkt anbefaler vi du ikke har makeup på når du ankommer hos os. Det er bedst hvis du fjerner det et par timer før din behandling så du er helt klar. Desuden er det ikke en god ide at have kontaktlinser på under behandlingen vi anbefaler du ligger dem derhjemme og tager et par briller på før behandling og cirka 1 døgn efter behandling for at være på den sikre side. Husk at få lavet en allergitest som beskrevet tidligere da det kan være du er allergisk over for noget og således kan vi brugen evt. Anden lim end den vi normalt bruger.

Kan jeg bruge min Mascara?

Ja det kan du godt men det skal være en godkendt mascara som er beregnet til netop Lash extensions da andre kan indeholde olier som ødelægger limen og derved gør din øjenvipper falder af. Men idet du får sat extensions på din vipper vil de øjeblikkeligt blive længere, fyldigere og sorte lige som man ser på modeller som man altid har drømt om. Hvis du absolut beslutter at lægge mascara på dine vipper så skal du KUN gøre det på spidserne af vipperne.

Før behandling
Efter behandling

Hvordan fjerner jeg min makeup så der ikke sker noget med min Lash extensions?

Du skal benytte en makeupfjerner som ikke har olier eller blødgørende stoffer dette kan ødelægger din extensions. Brug i stedet noget som er lavet til når du har fået sat extensions på vi kan evt. Hjælpe dig med at finde den makeup remover du har brug for.

Kan jeg bruge min øjenvippe curler på mine extensions?

Det vil vi stærk fraråde da dette vil knække dine vipper.

Før behandling
Efter behandling

Hvad hvis jeg ikke ønsker Lash extensions mere kan jeg selv tage dem af?

Marianne efter lash extensions behandling er færdigDu skal altid kontakte en certificeret vippetekniker da de bruger nogle helt specielle produkter til at fjerne øjenvippe forlængelse med. Dette sørger for at dine vipper forbliver de samme, derved forhindrer det at du river dine vipper ud og ender med et kedeligt resultat hvis du selv havde prøvet at fjerne dem. En certificeret øjenvippetekniker bruger en speciel remover som opløser limen stille og roligt.

Kan jeg få Lash extensions hvis jeg er gravid?

Det kan du sagtens, det er der ikke nogle regler for. Du skal blot overholde de andre regler som gælder ved normale vipper. Du skal f.eks. huske at vaske dine vipper dagligt med vippe shampoo så der ikke kommer betændelse i dem.